Ostoksille / Mittatilaukset

VERKKOKAUPPA

 

Alla näet pienen osan verkkokaupaassa myynnissäolevista tuotteista. Kaikki allaolevat ostolinkit vievät sinut verkkokaupan varsinaiselle sivustolle, josta näet mm. tuotteiden mitat ja materiaalitiedot, sekä aivan kaikki myynnissä olevat uniikit tuotteet.

 

MAKSU- JA TOIMITUSTAVAT VERKKOKAUPASSA

 

Itse ostotapahtuma ja maksaminen suoritetaan aina varsinaisella verkkokauppasivustolla, jonne pääset klikkamaalla mm. alla olevia tuotelinkkejä. Maksaminen tapahtuu turvallisesti kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla,

sekä Visa- ja Mastercard-luottokorteilla.

 

Tilaukset toimitetaan AINA ILMAN POSTIKULUJA tilatusta tuotemäärästä riippumatta. Korvakoruja ja/tai riipuksia sisältävät tilaukset toimitetaan aina postipakettina, jolloin tuotteen matkaa voi seurata seurantatunnuksella, jonka lähetämme sinulle heti, kun tilaus on jätetty kuljetettavaksi.

 

Tutustuthan tilausta tehdessäsi verkkokaupan toimitusehtoihin.

 

 

LASKUTILAUKSET SEKÄ NOUTO JA OSTOKSET KERAVAN KORUPAJALLA

 

Mikäli haluat tilata tuotteita laskulla tai tulla ostoksille paikan päälle Keravan korupajalle, ole meihin yhteydessä sähköpostitse: asiakaspalvelu@handylady.fi tai lähetä viesti yhteydenottokaavakkeen kautta. Voit myös soittaa tai lähettää viestin Facebookissa tai Whatsappissa puhelinnumeroomme 041 80 66 021.

 

 

MITTATILAUSTYÖT

 

Kaikkia koru-ja avaimenperämuotoja toimitetaan myös mittatilauksesta, jolloin saat korun sisälle juuri sitä, mitä itse haluat.

Mittatilaustuotteiden toimitusaika on tällä hetkellä 1-3 vikkoa. Mittatulaukset tehdään joko Handy Ladyn tai asiakkaan itse kuivaamista täyttökoristeista. Mittatilausasioissa ole yhteydessä suoraan pajaan, yhteystiedot löydät täältä.

 

Vastaamme kaikkiin mittatilausta koskeviin kysymyksiin mielellämme ja voit aina olla meihin yhteydessä ilman sitovaa tilausta.

 

 

JÄLLEENMYYJÄKSI

 

Handy Ladyn uniikkien korujen myynti sopii lisätuloksi kaikille yrittäjille. Korut ovat ainutlaatuisia ja niitä on helppo myydä omien palveluiden tai tuotteiden ohella. Koruja voit myydä myös ilman muuta yritystoimintaa. Haluatko kauniiden ja uniikkien korutuotteiden jälleenmyyjäksi? Lähetä meille viesti yhteydenottokaavakkeella tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@handylady.fi

ja olemme sinuun yhteydessä.

Copyright © Handy Lady - All Rights Reserved